Produkter

Vi trykker ditt selvvalgte motiv på tekstilprodukter, typisk klesplagg, for både enkeltperson, lag og bedrifter. Du kan kjøpe t-skjorte, genser, handlenett, m.m. hos oss, eller ta med egne plagg. Plaggene vi fører er kvalitetsvarer fra anerkjente leverandører. Det du ikke finner i butikken vår kan vi bestille inn for deg. Ta en titt i katalogene nede (lenkene åpnes i ny side) og fortell oss hvilken modell du er interessert i på mail.
Finner du ikke helt ut hva som passer? Spør oss!

Trykking utføres med DTG-tekstilprinter,  vinylfolie, silketrykk transfer eller digitalt trykk etter behov og ønske. I tillegg kan vi levere krus med trykk og skaffe andre profileringsartikler som buttons for deg.

Kvantumsrabatt gis fra lavt antall og vi har gode priser til studentorganisasjoner og arrangementer. Kontakt oss for tilbud!

Vi lagerfører produkter fra New Stream og har kort leveringstid på dette merket.
Klikk på logoen for å åpne katalogen:

New Stream
Varer fra YOU brands, St. Louis og Clique bestilles inn med jevne mellomrom og kan som regel leveres i løpet av 1-2 uker.
Klikk på logoen for å åpne katalogen:

You Brands
St. Louis

Clique

Vi kan også skaffe produkter fra velkjente kvalitetsmerker som f eks AWDis, Just Hoods, B&C, Fruit of the Loom, Gildan, Russell, Stedman, m.m. Her har du et hav av utvalg!
Merk at denne leverandøren har lager i Europa, og kan derfor medføre tilleggskostnader. Leveringstid fra 2-3 uker.
Se de mest populære produkter her

eller bla i komplett katalog: